Η Ονς Τζαμπέρ ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του αγώνα – Η αγκαλιά με την αντίπαλό της (βίντεο+φωτογραφίες)

Η Ονς Τζαμπέρ ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του αγώνα – Η αγκαλιά με την αντίπαλό της (βίντεο+φωτογραφίες)

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση της Ονς Τζαμπέρ με την Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια για τα προημιτελικά του 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Την χάρη και τη δύναμη της προς την Ονς έδειξε μετά το τέλος του αγώνα η Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια, η οποία αγκάλιασε την αντίπαλό της εκφράζοντας τη στήριξή της.

Η Ονς κατά τη διάρκεια του αγωνα ξέσπασε σε κλάματα, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της, και αν και έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες, παραμένει πηγή έμπνευσης για τα μικρά παιδιά στην Τυνησία που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τένις.

Αν και αντιμετωπίζει προβλήματα στην απόδοσή της, η Ονς Τζαμπέρ παραμένει ένας θρύλος για τον αθλητισμό της Τυνησίας.

Η αγκαλιά στο τέλος

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια έδειξε την αλληλεγγύη της προς την Ονς, αγκαλιάζοντάς την εκφράζοντάς της τη στήριξή της και δίνοντας της δύναμη.

Φίλη με τη Σάκκαρη και πηγή έμπνευσης

Η Τζαμπέρ αποτελεί επίσης πηγή έμπνευσης για τα μικρά παιδιά στην Τυνησία που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τένις, ενώ διατηρεί άριστη φιλία με τη Μαρία Σάκκαρη.

Τα ημιτελικά στο Άμπου Ντάμπι

Η αντίπαλος της Ονς, Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια, πήρε τη δεκάτη της νίκη απέναντι σε top-10 παίκτρια και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ντάρια Κασάτκινα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ