Η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει – Πρώτη φορά στην ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει – Πρώτη φορά στην ιστορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Αρχίζει η δεύτερη μεταγραφική περίοδος στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, και αποτελεί είδηση της στιγμής, καθώς η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εφαρμόζει για πρώτη φορά δεύτερη μεταγραφική περίοδο μέσα στην ίδια σεζόν. Αυτή η απόφαση είχε παρθεί τον Νοέμβριο του 2022 και θα ισχύει από εδώ και πέρα. Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος προστίθεται στην κλασική του καλοκαιριού, αλλά έχει έναν βασικό περιορισμό: Κανένας αθλητής ή αθλήτρια που έχει παίξει αγώνες με μία ομάδα μέσα στην τρέχουσα περίοδο δεν μπορεί να μεταγραφεί και να συνεχίσει τους φετινούς αγώνες με άλλη φανέλα.

Τα γενικά και οι κανονισμοί για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2023-24 δημοσιεύτηκαν στη σελίδα ανακοινώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (σύνδεσμος). Στην ίδια σελίδα υπάρχουν και οδηγίες για αιτήσεις μεταγραφών. Οι ξένοι πολίτες έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Ιεραρχίας. Η ημερομηνία λήξης των μεταγραφών είναι η Τρίτη 02/01/2024. Εκπρόθεσμες αιτήσεις μεταγραφών απορρίπτονται.

Οι οδηγίες της ομοσπονδίας αναφέρονται και σε αίτηση μεταγραφής, ορούς συμμετοχής στις διοργανώσεις, φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, παράβολα, παραχωρητήριο σωματείου και διαδικασία μεταγραφής αθλητών από το εξωτερικό. Το παραχωρητήριο είναι απαραίτητο πρακτικό συνεδρίασης ΔΣ του σωματείου αποχώρησης.

Για μεταγραφή με τη συναίνεση του σωματείου απαιτούνται όλα τα προηγούμενα και παράχωρητήριο σωματείου. Οι μεταγραφές λήγουν την Τρίτη 2/1/2024 και είναι απαραίτητο να έχει ευκρινή ημερομηνία αποστολής.

Για μεταγραφή αθλητών από το εξωτερικό απαιτείται αίτηση μεταγραφής, οροί συμμετοχής στις διοργανώσεις, φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, παράβολα, φωτοτυπία διαβατηρίου και επίσημο έγγραφο της Ομοσπονδίας στην οποία ανήκει ο αθλητής/αθλήτρια.

Επίσης, οι εκπρόθεσμες αιτήσεις απορρίπτονται. Όλα τα παραπάνω αναγράφονται και αναλυτικά στο site της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ