Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στη Ρώμη και αναχώρησε για το Παρίσι (βίντεο)

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στη Ρώμη και αναχώρησε για το Παρίσι (βίντεο)

Η Κατερίνα Στεφανίδη πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην εντυπωσιακή συλλογή της! Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Αυτό είναι το πέμπτο σερί μετάλλιο και το 12ο συνολικά στην καριέρα της.

Παρά τις ενοχλήσεις στο πόδι, η Στεφανίδη έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, επιστρέφοντας στο βάθρο των νικητριών σε μια μεγάλη διοργάνωση, για πρώτη φορά από το 2022 και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Η αθλήτρια πήδηξε από ύψος σε ύψος, φτάνοντας στα 4,73 μέτρα και εξασφάλισε το μετάλλιο, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παρά τις δυσκολίες λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, η Στεφανίδη παρουσίασε μια αξιόλογη εμφάνιση και κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Στεφανίδη μετρά πλέον πέντε μετάλλια σε Ευρωπαϊκά ανοιχτού, από τα οποία δύο είναι χρυσά και τρία ασημένια, ενώ έχει λάβει μέρος και σε δέκα τελικούς Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε ανοιχτή και κλειστή στίβο.

Με ρεκόρ διοργάνωσης στα 4,85 μέτρα και τον τρίτο καλύτερο σε όλα τα χρόνια στην Ευρώπη με 4,91 μέτρα, η Στεφανίδη επιβεβαιώνει την αξιοσημείωτη πορεία της στον χώρο του άλματος επί κοντώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ