Η Γλυφάδα ηττήθηκε με 8-7 από την Πάντοβα λόγω λεπτομερειών

Η Γλυφάδα ηττήθηκε με 8-7 από την Πάντοβα λόγω λεπτομερειών

Η ομάδα υδατοσφαίρισης Γλυφάδας γνώρισε την τρίτη ήττα της στο Euro Cup γυναικών. Το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου έχασε με σκορ 8-7 από την Πάντοβα στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να μην παίρνει βαθμό και να μειώνονται σχεδόν στο ελάχιστο οι πιθανότητές της για πρόκριση στο final-4.

Παρά τη θετική εκκίνηση του ΑΝΟΓ, που τον έφερε να προηγείται 4-1, η ελληνική ομάδα απέτυχε να επωφεληθεί από αυτό και έμεινε για 16.5 λεπτά χωρίς να σκοράρει, ενώ η Πάντοβα πέτυχε έξι γκολ σε αυτό το διάστημα και προηγήθηκε με 7-4.

Παρότι η Γρηγοροπούλου μείωσε το σκορ, η Γλυφάδα απέτυχε να πλησιάσει επικίνδυνα τους αντιπάλους της λόγω των δύο ποινών και κατάφερε να μειώσει μόνο στο τέλος του αγώνα με τον τελικό σκορ να ορίζεται στο 8-7.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε διακοπή περίπου 15 λεπτών στην τελευταία περίοδο λόγω τεχνικού προβλήματος στο κολυμβητήριο της Πάντοβα.

Τα οκτάλεπτα ορίστηκαν ως εξής: 1-1, 2-3, 4-0, 1-3.

Διαιτητές: Χαουμαντρέου (Ισπανία), Σάιμπεν (Ουγγαρία)

Ο προπονητής της Πάντοβας, Στέφανο Ποστερίβο, επέλεξε την εξής ενδεκάδα: Τεάνι, Μπατσέλε, Κασάρα 2, Σάαπ, Κεϊρόλο 2, Κασόν, Μίλο 2, Γιαάκομπι, Προϊέτι, Μετζιάτο 2, Ντέλι Γκουάντι, Γκριγκολόν, Ποτσάνι.

Ο προπονητής της Γλυφάδας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, επέλεξε την εξής ενδεκάδα: Καρύτσα, Νίνου 1, Μουστακαρία, Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκε, Ο΄Ράιλι, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ