Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο επιστρέφει δυναμικά και επιδιώκει τους στόχους της

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο επιστρέφει δυναμικά και επιδιώκει τους στόχους της

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος των τελευταίων ετών άρχισε δυναμικά τη χρονιά με τον χρόνο των 2.38.00 στο μαραθώνιο του Ρότερνταμ στις 14 Απριλίου, καταλαμβάνοντας την 18η θέση στον αγώνα. Για την προπονήτρια αυτή είναι η αφετηρία για μελλοντικές κορυφαίες επιδόσεις.

Η Πριβιλέτζιο δήλωσε: “Επιστρέφω βήμα-βήμα, βρίσκω τον ρυθμό μου και τις δυνάμεις μου. Η βελτίωσή μου είναι συνεχής, με τον περασμένο χρόνο να μου δίνει αισιοδοξία. Τονίζω το γεγονός ότι η επιστροφή μου στις προπονήσεις ήταν σκόπιμη με σκοπό να επιστρέψω σε υψηλά επίπεδα. Ο αγώνας στο Ρότερνταμ ήταν εξαιρετικός, με καλές καιρικές συνθήκες και καλή διαδρομή. Τώρα ετοιμάζομαι για το μαραθώνιο της Αθήνας τον Νοέμβριο, αυτός είναι ο αγώνας που με ενδιαφέρει. Μεταξύ αυτών, θα συμμετάσχω στα 5.000 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς και σε μεταξύ σχολείων αγώνες προς το τέλος του μήνα.”

Η αθλήτρια του Γιάννη Περίφανου κατέχει προσωπικό ρεκόρ 2 ώρες 35.31 από τον μαραθώνιο του 2019 στο Ρότερναμ, όπου συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Επίσης, έχει λάβει μέρος στα Παγκόσμια του 2017 στο Παρίσι, καθώς και στο Ευρωπαϊκό του 2018 στο Βερολίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ