Η Εθνική Ανσάμπλ στην 5η θέση στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της ρυθμικής γυμναστικής στο Πορτιμάο

Η Εθνική Ανσάμπλ στην 5η θέση στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της ρυθμικής γυμναστικής στο Πορτιμάο

Η Εθνική Ανσάμπλ κατέλαβε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της ρυθμικής γυμναστικής στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. Αυτή ήταν η τελευταία της εμφάνιση πριν το προσεχές προ-Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Η ελληνική ομάδα ξεχώρισε για τη σύνθεσή της, η οποία περιλάμβανε τις αθλήτριες Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου και Αλέσια Χατελλάρι. Η ομάδα συγκέντρωσε συνολικά 55,750 βαθμούς στον αγώνα, παίρνοντας 30,750 βαθμούς στο πρόγραμμα με τα 5 Στεφάνια και 25,000 βαθμούς στο πρόγραμμα με τις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες.

Στους τελικούς οργάνων της Κυριακής (12/05), η Εθνική ομάδα τερμάτισε επίσης στην 5η θέση, με 31,250 βαθμούς στα 5 Στεφάνια και 27,600 βαθμούς στις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες.

Στο τουρνουά του Πορτιμάο συμμετείχαν 6 χώρες που ήδη έχουν εξασφαλίσει παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 (Ισπανία, Βραζιλία, Γαλλία, Μεξικό, Πορτογαλία, Βρετανία). Ορισμένες άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βουδαπέστη δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ