Η Εθνική Ανδρών στη Σαρδηνία την Κυριακή (30/6) – Check-in στην αποστολή

Η Εθνική Ανδρών στη Σαρδηνία την Κυριακή (30/6) – Check-in στην αποστολή

Την Κυριακή (30/6) απογευματινές ώρες η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ξεκινά το ταξίδι της για τη Σαρδηνία. Σκοπός της η συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των ομάδων της Ιταλίας, της Κροατίας και της Ισπανίας.

Το “Waterpolo Sardinia Cup” θα αποτελέσει το πρώτο σημαντικό τεστ για την ομάδα μας, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η ομάδα θα ταξιδέψει πρώτα στην Όλμπια και στη συνέχεια θα κινηθεί με λεωφορείο προς το Αλγκέρο. Εκεί θα έχει κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Ιταλίας, πριν συμμετάσχει στο τουρνουά. Η αποστολή θα ταξιδέψει με πτήσεις της “Aegean”, η οποία αποτελεί και επίσημο χορηγό.

Ο προπονητής μας, Θοδωρής Βλάχος, επέλεξε 16 πολίστες για τη συγκεκριμένη αποστολή. Ανάμεσά τους, οι καλύτεροι του αθλήματος όπως οι Γιώργος Δερβίσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, και Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οι συνεργάτες του προπονητή, οι προπονητές επιμένουν στη φυσική κατάσταση των παικτών και ο φυσιοθεραπευτής που θα παρακολουθεί την υγεία της ομάδας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας):

Πέμπτη 4/7: 19:45 Κροατία – Ισπανία, 21:45 Ιταλία – Ελλάδα.

Παρασκευή 5/7: 19:45 Ελλάδα – Κροατία, 21:45 Ισπανία – Ιταλία.

Σάββατο 6/7: 19:45 Ελλάδα – Ισπανία, 21:45 Κροατία – Ιταλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ