Η Ελλάδα συμμετέχει ξανά στο τουρνουά της Κύπρου φέτος – Αναβολή των αγώνων της ΑΕΚ, του Ρεθύμνου και του ΠΚΔ Ταύρου γι’ αυτόν τον λόγο

Η Ελλάδα συμμετέχει ξανά στο τουρνουά της Κύπρου φέτος – Αναβολή των αγώνων της ΑΕΚ, του Ρεθύμνου και του ΠΚΔ Ταύρου γι’ αυτόν τον λόγο

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανταποκρίνεται με χαρά στην πρόσκληση της Παγκύπριας ομοσπονδίας για το διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας. Το event θα πραγματοποιηθεί στο πολυπροπονητήριο “Ευάγγελος Φλωράκης” από την Παρασκευή 1 μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνει αγώνες ομαδικού, απλού και διπλού σε άνδρες και γυναίκες. Η ελληνική αποστολή συγκροτείται από νεαρούς αθλητές, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή να αποτελεί τον ηγέτη της αποστολής που θα μεταβεί στην Κύπρο.

Οι αγώνες της Α1 ανδρών στο ΣΕΦ αναβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής των ομάδων αυτών στο τουρνουά στην Κύπρο. Εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, θα συμμετέχουν επίσης η Ιορδανία και ο Λίβανος. “Το Διεθνές Τουρνουά Φιλίας” επιτρέπει στην ελληνική ομάδα και στους αθλητές της να απολαύσουν το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε ψηλό επίπεδο και να τους στηρίξει στην προσπάθεια τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη, σύμφωνα με την Π.Ο.ΕΠ.Α.

Λόγω της συμμετοχής στο τουρνουά στην Κύπρο, έγιναν αιτήματα αναβολής αγώνων από τα σωματεία των αθλητών και η αίτηση έγινε δεκτή. Οι αγώνες των τριών ομάδων στο ΣΕΦ για το προσεχές Σαββατοκύριακο θα μετατεθούν σε άλλη ημερομηνία. Έτσι, στις αγωνιστικές της Α1 ανδρών και της Α2 γυναικών δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες των ομάδων Ρεθύμνου, ΑΕΚ και ΠΚΔ Ταύρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ