Η Ελευθερία Πλευρίτου μιλά στο “Stoixima Interview”: “Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι μια δεύτερη οικογένεια”

Η Ελευθερία Πλευρίτου μιλά στο “Stoixima Interview”: “Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι μια δεύτερη οικογένεια”

Η Μαριάννα Καραδήμα και ο Mike Bull φιλοξενούν ξεχωριστούς καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού για να μιλήσουν για θέματα που αφορούν όλους και όλες. Φυσικά, και εσείς θα έχετε τον ρόλο σας στην εκπομπή, αφού οι καλεσμένοι θα απαντήσουν στις δικές σας ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Στο <a href="https://stoiximaview.gr/plevritou-sto-stoixima-interview-gia-emena-o-olybiakos-einai-mia-defteri-oikogeneia/”>πρώτο επεισόδιο μιλάει η Ελευθερία Πλευρίτου. Η πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, μοιράζεται μαζί μας τον ενθουσιασμό της για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μιλάει για τη σχέση της με τις αδερφές της, ενώ μας αποκαλύπτει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για εκείνη.

Μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε:

“Είμαι 13 χρόνια στον Ολυμπιακό. Για εμένα είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Είναι η ομάδα που με έκανε μεγάλη αθλήτρια. Εδώ ενηλικιώθηκα σαν αθλήτρια. Με τις επιτυχίες που έχουμε καταφέρει είναι στην καρδιά μου. Είμαι παιδί του Ολυμπιακού και παρά το γεγονός ότι είμαι από την Θεσσαλονίκη, έχω γίνει Πειραιώτισσα πλέον”

Δείτε όλα όσα είπε η Ελευθερία Πλευρίτου στο “Stoixima InterView”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ