Η δύσκολη περιπέτεια του Ράφαελ Ναδάλ (βίντεο)

Η δύσκολη περιπέτεια του Ράφαελ Ναδάλ (βίντεο)

Η πορεία του Ράφαελ Ναδάλ στον τενιστικό χώρο συνεχίζει να διανύει δύσκολα μονοπάτια, με τον Ισπανό αθλητή να παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης και να μην είναι σαφές πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα. Μετά τη σύντομη παρουσία του στο τουρνουά του Μπρισμπέιν στην Αυστραλία, όπου τραυματίστηκε μετά από τρία παιχνίδια, ο Ναδάλ παραμένει εκτός δράσης από τις 5 Ιανουαρίου.

Μετά την αποχώρησή του από το Αυστραλιανό Όπεν, το τουρνουά του Κατάρ και το Masters του Indian Wells, ο Ναδάλ αναγκάστηκε να αποσυρθεί και από το Μόντε Κάρλο. Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του τον κρατούν εκτός γηπέδου, με τον ίδιο να δηλώνει πως προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με προσοχή και υπομονή.

Η συμμετοχή του στα τουρνουά της Βαρκελώνης, της Μαδρίτης και της Ρώμης παραμένει αμφίβολη, με το Ρολάν Γκαρός να αποτελεί τον μεγάλο στόχο του. Ωστόσο, οι προβλέψεις για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι αβέβαιες, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν η υγεία του θα του επιτρέψει να αγωνιστεί.

Οι τραυματισμοί έχουν εμποδίσει τον Ναδάλ να αγωνιστεί στα τουρνουά και να προσφέρει τις μοναδικές επιδόσεις που είχε συνηθίσει. Σε 7 ματς τα τελευταία δύο χρόνια, σημείωσε τρεις νίκες και τέσσερις ηττες, ενώ η συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός αποτελεί μεγάλη αγωνία για τους φίλους του τένις.

Η επιστροφή του Ναδάλ στον αγωνιστικό χώρο είναι αβέβαια, και η πιθανότητα ενδεχόμενης απόσυρσής του από τον κόσμο του τένις δεν αποκλείεται. Παρά την επιθυμία του για αγώνα και την αγάπη για τον αθλητισμό, οι τραυματισμοί φαίνεται πως έχουν φτάσει σε σημείο αναχρονισμού, αναγκάζοντάς τον σε σκληρές αποφάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ