Φερστάπεν: «Τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

Φερστάπεν: «Τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

Ο Μαξ Φερστάπεν, ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull και τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής, κατέκτησε μια εντυπωσιακή νίκη στο Grand Prix του Μπαχρέιν. Κατάφερε να κερδίσει την pole position χθες και να σημειώσει τον γρηγορότερο γύρο σήμερα.

Σχετικά με τη νίκη της Red Bull, ο Μαξ Φερστάπεν σχολίασε ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα από ό,τι περίμεναν αρχικά.

Αναφερόμενος στον αγώνα, είπε: «Η εκκίνησή μου ήταν καλή, αλλά η πρώτη στροφή είναι απαιτητική και πρέπει να προσέχεις. Μετά επικεντρώθηκα στον αγώνα μου. Η σεζόν είναι μακρά, θα ξεκουραστώ λίγο και σύντομα έχουμε καινούργιο αγώνα.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περίμεναμε σήμερα. Το μονοθέσιο ήταν ευχάριστο στην οδήγηση, ανεξαρτήτως ελαστικών. Είχαμε καλό ρυθμό και ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό να οδηγείς. Αποφύγαμε τα προβλήματα και ξεκινήσαμε τη χρονιά εξαιρετικά. Δεν θα μπορούσε να πηγαίνει καλύτερα για εμάς. Ένιωθα πολύ καλά στο μονοθέσιο. Είναι πάντα ιδιαίτερο να έχεις τέτοιες μέρες που όλα πηγαίνουν τέλεια, γιατί δεν συμβαίνει συχνά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ