Φερστάπεν: “Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν δύσκολες, οι συνθήκες δυσκόλεψαν την ομάδα μας”

Φερστάπεν: “Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν δύσκολες, οι συνθήκες δυσκόλεψαν την ομάδα μας”

Ο Μαξ Φερστάπεν άφησε εξαιρετική εντύπωση στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ολλανδίας, κερδίζοντας την pole position στον εγχώριο αγώνα του.

Ο Ολλανδός πιλότος σχολίασε την απόδοσή του και τόνισε ότι οι συνθήκες ήταν αρκετά απαιτητικές, καθώς η πίστα ήταν λεία λόγω της νέας επιφάνειας και ο καιρός δεν ήταν σταθερός. Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίδοση της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Σχετικά με τις κατατακτήριες δοκιμές: “Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν πολύ δύσκολες. Ξεκινήσαμε με ενδιάμεσα ελαστικά και η πίστα ήταν πολύ ολισθηρή λόγω της νέας επιφάνειας. Παρ’ όλα αυτά, τα καταφέραμε καλά και στο τέλος της διαδικασίας, μεταβήκαμε σε σκληρά ελαστικά καθώς υπήρχαν μόνο μία στεγνή γραμμή στην πίστα. Ήταν απαραίτητο να ρισκάρουμε, αλλά ο τελευταίος γύρος ήταν ευχάριστος”.

Σχετικά με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες: “Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τέτοιες συνθήκες σε αυτήν την πίστα. Ίσως υποτιμήσαμε λίγο τις μεταβολές, με τον ισχυρό άνεμο και τον ήλιο που εμφανίστηκε και στέγνωσε γρήγορα την πίστα. Αυτές είναι εμπειρίες που καταγράφουμε και μαθαίνουμε για το μέλλον. Στο τέλος, όμως, δεν είχαν σημασία, καθώς πέτυχαν αυτό που θέλαμε να επιτύχουμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ