Εθνικός – Ολυμπιακός 5-13: Προετοιμασία για τη Βουδαπέστη

Εθνικός – Ολυμπιακός 5-13: Προετοιμασία για τη Βουδαπέστη

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού γιορτάζει την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος με μια εξαιρετική νίκη 13-5 επί του Εθνικού στο Παπαστράτειο. Μετά την άνετη νίκη 22-7 εναντίον του ΝΟ Χανίων, οι παίκτριες του Ολυμπιακού συνεχίζουν τον αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας καλή επίδοση, εκτός από το τρίτο οκτάλεπτο (3-1).

Την εξαιρετική αυτή παρουσία επιβεβαιώνει η Ξενάκη με πέντε γκολ. Οι «ερυθρόλευκες» επικεντρώνουν την προσοχή τους στο Champions League ενώ την Παρασκευή 24/11 θα αντιμετωπίσουν την Ουίπεστ στη Βουδαπέστη στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ελλάδα Κ19 – Λιθουανία Κ19: Νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Τζίμα

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ματς με εξαιρετική άμυνα και βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Η Ξενάκη ανοίγει το σκορ στο 5:57 και διπλασιάζει τα τέρματα στο 2:53, με τον Ολυμπιακό να κλείνει την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 3-0. Η διαφορά μεγαλώνει στο 6-2 μετά το ημίχρονο, ενώ το τρίτο οκτάλεπτο δεν είναι τόσο καλό για τον Ολυμπιακό (3-1). Ωστόσο, η ομάδα επιστρέφει δυναμικά στο τέταρτο οκτάλεπτο και καταφέρνει να επικρατήσει 13-5 τελικά.

Ελλάδα Κ19 – Λιθουανία Κ19: Νίκη με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Τζίμα

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 3-1, 0-6

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): (αναφέρονται τα ονόματα των παικτών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): (αναφέρονται τα ονόματα των παικτών)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ