Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τη «Διπλή Ανάπλαση» – Επίκεινται Συναντήσεις

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τη «Διπλή Ανάπλαση» – Επίκεινται Συναντήσεις

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/03), ο Παναθηναϊκός ΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση, δηλώνοντας ότι παρακολουθεί στενά την υπόθεση και σύντομα θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει το κοινό για την πρόοδο των εργασιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του «τριφυλλιού» για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο θέμα και ετοιμάζεται να δώσει λεπτομερείς πληροφορίες μέσω συνέντευξης Τύπου.

Η καθημερινή ζωή του Παναθηναϊκού ΑΟ επηρεάζεται από την εξέλιξη του συγκεκριμένου project και ανταποκρίνεται άμεσα στις αποφάσεις του Συλλόγου. Λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον των οπαδών, ο Παναθηναϊκός ΑΟ θα διαχειριστεί το θέμα μέσω συνέντευξης Τύπου.

Με αφορμή την επιστολή που απήύθυνε στο Σύλλογο στις 11 Μαρτίου σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στην περιοχή του Βοτανικού και εν όψει των επερχόμενων συναντήσεων σε τεχνικό επίπεδο και της σύσκεψης στο Δήμο Αθηνών, ο Παναθηναϊκός ΑΟ θα ανακοινώσει σύντομα τις λεπτομέρειες της προσεχούς συνέντευξης Τύπου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ