Κληρώσεις Τσιτσιπά-Σάκκαρη: Δύσκολη αρχή για τους Έλληνες τενίστες στον Καναδά

Κληρώσεις Τσιτσιπά-Σάκκαρη: Δύσκολη αρχή για τους Έλληνες τενίστες στον Καναδά

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην αρχή των αγώνων τους στον Καναδά. Τα δύο τουρνουά στα οποία αναμένεται να αγωνιστούν, Τορόντο και Μόντρεαλ, ανήκουν στην ίδια διοργάνωση και η κλήρωση κρύβει πολλούς κινδύνους.

Ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο κυρίως ταμπλό ως το νούμερο 4 και θα αρχίσει την πορεία του στον δεύτερο γύρο. Ο αντίπαλός του θα είναι ένας από τους Γκαέλ Μονφίς ή Κρίστοφερ Γιούμπανκς. Αν προκριθεί, θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τον Αμερικανό και να εκδικηθεί για την ήττα του στο Wimbledon.

Αν καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει είτε τον Κάρλος Αλκαράθ είτε τον Χόλγκερ Ρούνε. Στο απέναντι ταμπλό, πιθανοί αντίπαλοί του στον τελικό είναι οι Μεντβέντεφ, Ρούντ, Ρούμπλεφ και Ζβέρεφ.

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει την πορεία της από τον δεύτερο γύρο και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του προκριματικού μεταξύ Ελίνα Σβιτολίνα και άλλης παίκτριας. Αν περάσει, θα παίξει εναντίον της Χαντάτ Μάια ή της Πάουλα Μπαντόσα. Στον προημιτελικό, πιθανό αντίπαλος της είναι η Ίγκα Σφιόντεκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ