Η θρυλική Σιμόν Μπάιλς επιστρέφει στην κορυφή μετά από 2 χρόνια

Η θρυλική Σιμόν Μπάιλς επιστρέφει στην κορυφή μετά από 2 χρόνια

Η Σιμόν Μπάιλς, η τετράκις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, έκανε θριαμβευτική επιστροφή στην αγωνιστική δράση, κερδίζοντας τον αγώνα «US Classic» μετά από 2 χρόνια απουσίας. Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η 26χρονη γυμνάστρια συγκέντρωσε 59.100 βαθμούς, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η Μπάιλς ήταν πρώτη στους ασύμμετρους ζυγούς με 14.000 βαθμούς, πρώτη στη δοκό ισορροπίας με 14.800 βαθμούς, πρώτη στις ασκήσεις εδάφους με 14.900 βαθμούς και πρώτη στο άλμα με 15.400 βαθμούς. Η θρυλική γυμνάστρια έδειξε ότι είναι ξανά στην καλύτερη φόρμα της.

Μετά τον αγώνα, η Μπάιλς μίλησε για τη χαρά της επιστροφής της και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμα υποβάλλεται σε θεραπεία για να διαχειριστεί την ψυχική της κατάσταση. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η επιστροφή της Μπάιλς αναδεικνύει το ζήτημα της ψυχικής υγείας στους αθλητές και ιδιαίτερα στους πρωταθλητές. Η απόφασή της να αποχωρήσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 είχε μεγάλη αντίκτυπο και βοήθησε να μιληθεί περισσότερο για αυτό το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ