Έκπληξη στον κόσμο του βόλεϊ με τον Καστελάνι

Έκπληξη στον κόσμο του βόλεϊ με τον Καστελάνι

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του.

Για να υποβληθεί σε θεραπείες, πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή της εθνικής γυναικών της Αργεντινής, όπου παίζουν επίσης οι δύο διεθνείς παίκτριες του Ολυμπιακού, Γιαμίλα Νιζετίτς και Μπιάνκα Φαριόλ.

Η κατάσταση του είναι σοβαρή και πρέπει να ξεκινήσει γρήγορα θεραπείες. Η ομοσπονδία βόλεϊ της Αργεντινής έδωσε την άδεια για αυτό και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή του στον πάγκο.

Πρόσφατα, ο Καστελάνι έκανε αρκετές ιατρικές εξετάσεις και πρέπει να προσέξει την υγεία του. Επιπλέον, η Εθνική ομάδα, που θα αγωνιστεί στο Challenger Cup στις Φιλιππίνες, θα έχει προσωρινό υπεύθυνο, δίνοντας συνέχεια στο έργο που ξεκίνησε ο Καστελάνι.

Τώρα, όλοι εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον αγαπητό προπονητή. Πριν ένα μήνα, ο Καστελάνι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε.

Οι ερυθρόλευκοι τον ευχαρίστησαν για τη συνεισφορά του και την προσέγγισή του με αξιοπρέπεια. Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, τον αποχαιρέτησαν με ευγνωμοσύνη και του ευχήθηκαν επιτυχία.

Ο μύθος του βόλεϊ, ο Ντανιέλ Καστελάνι, υποστηρίζεται από όλους για νέα νίκη και αποθεραπεία. Ας τον ευχηθούμε κι εμείς καλή τύχη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ