ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Καρδίτσα, Λάρισα, Ελασσόνα, Καρπενήσι γέμισαν ποδήλατα και παιδικά χαμόγελα

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Καρδίτσα, Λάρισα, Ελασσόνα, Καρπενήσι γέμισαν ποδήλατα και παιδικά χαμόγελα

Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος της ΔΕΗ το 2024 περνά από τις πόλεις Καρδίτσα, Λάρισα, Ελασσόνα και Καρπενήσι, φέρνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η 3η μέρα του Γύρου στο Βελούχι ενθουσίασε τους θεατές από 174 χώρες παγκοσμίως. Οι δράσεις περιλάμβαναν παρεμβάσεις σε περιοχές διέλευσης και πολλές δραστηριότητες για το κοινό.

Η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece συνεχίζει το πρόγραμμά της σε όλη την Ελλάδα, με τον κόσμο να συνδέεται με το ποδήλατο, την οδική ασφάλεια και την φύση.

Οι Παράλληλες Δράσεις στην Ελασσόνα, τη Λάρισα, τη Καρδίτσα και το Καρπενήσι είχαν μεγάλη επιτυχία, με τα παιδιά να συμμετέχουν ενθουσιώδως σε δραστηριότητες που προάγουν την αειφορία και την οδική ασφάλεια.

Ειδικές δράσεις περιλάμβαναν ασκήσεις ποδηλασίας, ζωγραφική, ενημέρωση για την οδική ασφάλεια και κληρώσεις με δώρα για τους συμμετέχοντες.

Οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προωθούσαν την πρώτες βοήθειες σε περιστατικά τραυματισμών.

Στις παράλληλες δράσεις συμμετείχαν οι κάτοικοι, οι μαθητές και τοπικοί αξιωματούχοι, με όλο το πρόγραμμα να αναδεικνύει τη σημασία της ποδηλασίας για την κοινωνία.

Το e-bike Festival της ΔΕΗ παρουσίασε δοκιμές ηλεκτρικών ποδηλάτων, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες στη μετακίνηση.

Υπόλοιπο πρόγραμμα Παράλληλων Δράσεων:

ΔΕΗ e-bike Festival:

  • 18 & 19/5 Αθήνα: 11:00 – 19:00

Και άλλες δράσεις θα λάβουν χώρα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, προάγοντας την ποδηλασία και τη βιώσιμη κινητικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ