Davis Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αποστολή, αρχηγός ο Απόστολος – Οι Σλοβάκοι με πλήρη αποστολή στην Αθήνα

Davis Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αποστολή, αρχηγός ο Απόστολος – Οι Σλοβάκοι με πλήρη αποστολή στην Αθήνα

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τένις πλησιάζει. Η ημέρα όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Εθνική ανδρών τένις θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Σλοβακίας στο Παναθηναϊκό στάδιο για το Davis Cup πλησιάζει.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκαν οι σύνθεσεις των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, με στόχο την άνοδο στο Group 1.

Στις συνθέσεις αυτές, ξεχωρίζει το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό σε ένα τόσο ιστορικό και σημαντικό στάδιο.

Αρθρογράφος του συνθήματος θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πατέρας και προπονητής του, όπως και τον Φεβρουάριο που αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ.

Την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος.

Αντίθετα, η Σλοβακία θα έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες της. Ο πρώην αριθμός 38 της παγκόσμιας κατάταξης, Άλεξ Μόλτσαν, ο Λούκας Κλάιν με τη θέση 155 στον κόσμο και ο Νόρμπερτ Γκόμπος (πρώην νούμερο 80 του κόσμου και νούμερο 1 Σλοβάκος) είναι οι επικίνδυνοι παίκτες της Σλοβακίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ