Χαμένη ευκαιρία, αλλά και μάθημα για τον Τσιτσιπά (vids)

Χαμένη ευκαιρία, αλλά και μάθημα για τον Τσιτσιπά (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να επικρατήσει του Τέιλορ Φριτζ. Ο αντίπαλος του, που βρίσκεται στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, αποδείχθηκε ανίκητος για τον Έλληνα τενίστα. Παρόλες τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλό του. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των winners ήταν 50 για τον Τέιλορ έναντι 41 του Στέφανου, ενώ ο πρώτος είχε μόλις 19 αβίαστα λάθη έναντι 33 του δεύτερου. Ακόμα και όταν ο Στέφανος προσπαθούσε να αλλάξει την προσέγγισή του στο παιχνίδι, ο Τέιλορ ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά. Η ήττα προκάλεσε απογοήτευση στον Έλληνα τενίστα, αλλά τον διδάσκει ενώ ταυτόχρονα θα τον κάνει πιο δυνατό.

Παρόλη την ήττα, ο Τσιτσιπάς έπαιξε πολύ καλά και έδειξε αποφασιστικότητα. Ο επόμενος στόχος του είναι οι “8” του Αυστραλιανού Όπεν όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η συνέχεια τώρα είναι το μέλλον. Με τον Στέφανο να αναζητά τη βελτίωση και την εξέλιξη του παιχνιδιού του για τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν.

<iframe title="Luca Van Assche v Stefanos Tsitsipas Extended Highlights | Australian Open 2024 Third Round” src=”https://www.youtube.com/embed/MxZahLrsu24?feature=oembed” width=”500″ height=”281″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε πλέον τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο έτος και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα του τένις. Με υγιές σώμα και μυαλό, αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά και να διεκδικήσει σπουδαίες νίκες κόντρα στους κορυφαίους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ