Μπάμπιτς: «Να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πνευματικά πιο δυνατοί στο Game 5»

Μπάμπιτς: «Να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πνευματικά πιο δυνατοί στο Game 5»

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 28-23 και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών της Handball Premier, με τον τίτλο να κρίνεται σε πέμπτο τελικό που θα γίνει στην Ηλιούπολη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα των Πειραιωτών από τους Κιτρινόμαυρους, τόνισε ότι παίκτες του ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, αλλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στον πέμπτο τελικό οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι πνευματικά πιο δυνατοί, για να καταφέρουν να κάνουν το 3-2 και να πάρουν τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπιτς:

«Χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε στο ξεκίνημα, καθώς ήμασταν μπροστά με 9-5, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού σε αυτό το σημείο. Μετά, άλλαξε η εμφάνισή μας, τρέχαμε πιο αργά και το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο. Πρέπει να δούμε ξανά το ματς, να το δούμε με ηρεμία και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ωστόσο, είναι λογικό, είναι τελικοί, οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Στο επόμενο ματς, πρέπει να είμαστε πνευματικά πιο δυνατοί».

Ιβάν Σλίσκοβιτς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε καλά το ξεκίνημά μας, αν θυμάμαι καλά προηγηθήκαμε με 9-5. Μετά από αυτό το σημείο, η επίθεσή μας δεν ήταν καλή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε προβλήματα στην επίθεση και ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά, την οποία ήταν δύσκολο να μαζέψουμε. Δεν είναι ώρα για… στεναχώριες, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα ματς, έναν τελικό στην έδρα μας, όπου θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Νίκος Πασσιάς: «Είχαμε ένα κενό διάστημα, νομίζω ξεμείναμε από δυνάμεις σε κάποια περίοδο, χάσαμε και το μυαλό μας. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε. Πλέον, θα πάμε στο γήπεδό μας, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας, στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, που μας δίνει πάντα την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ