Αρκάς – Ολυμπιακός 3-0: «Λύγισαν» στη Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι»

Αρκάς – Ολυμπιακός 3-0: «Λύγισαν» στη Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι»

ΑρκάςΟλυμπιακός 3-0: «Λύγισαν» στη Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει ενώπιον της Αρκάς στην Τουρκία, καθώς αντιμετώπισε ήττα με 3-0 σετ, αποκλείοντας την είσοδό του στα ημιτελικά του CEV Cup.

Παρά την ανταγωνιστική τους απόδοση σε όλα τα σετ, οι Ερυθρόλευκοι δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τη νίκη τους με 3-2 στο προηγούμενο παιχνίδι εντός Ελλάδας.

Τελικώς, έκλεισαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων στο υψηλότερο επίπεδο, αντιμετωπίζοντας δυνατές ομάδες με σημαντικά μεγαλύτερα οικονομικά κονδύλια, τόσο στο Champions League όσο και στο CEV Cup.

Στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει προβάδισμα τεσσάρων πόντων, ωστόσο η Αρκάς ισοφάρισε και κατόρθωσε να κερδίσει με 25-23.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-6, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να προηγηθεί με 14-13 πριν η Αρκάς κερδίσει με 25-22.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η μάχη ήταν εξίσου αμφίρροπη, όμως η Αρκάς κατάφερε να κερδίσει με 25-21, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνολική νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ ήταν: 3-0 (25-23, 25-22, 25-21)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ