Αποθέωση για τον Τζόκοβιτς και την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Βελιγράδι

Αποθέωση για τον Τζόκοβιτς και την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Βελιγράδι

Χιλιάδες Σέρβοι φίλαθλοι υποδέχθηκαν με αποθέωση στο Βελιγράδι τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την Εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας τους. Ο Τζόκοβιτς είχε τη χαρά να γεμίσει για μια ακόμη φορά με υπερηφάνεια τους συμπατριώτες του μετά την κατάκτηση του US Open, ενώ η Εθνική μπάσκετ επέστρεψε με ασημένιο μετάλλιο από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Τζόκοβιτς και οι παίκτες της Εθνικής ανέβηκαν στο μπαλκόνι ενός κτιρίου και βίωσαν μια απίστευτη στιγμή με τον κόσμο να τους αποθεώνει με συνθήματα. Ο τενίστας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, με τους παίκτες του μπάσκετ να τον παρηγορούν.

Λίγο αργότερα, ο Τζόκοβιτς ηρέμησε και μίλησε για αυτήν την συγκινητική στιγμή: “Αυτό είναι το πιο συναισθηματικό καλωσόρισμα στη ζωή μου. Έχω ζήσει πολλές σημαντικές στιγμές, αλλά αυτή ήταν μοναδική. Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι τη σκηνή με πρωταθλητές από άλλα αθλήματα, ανθρώπους που θαυμάζω και σέβομαι. Θα το θυμάμαι για πάντα”.

Στη συνέχεια, μίλησε για το πνεύμα του έθνους του: “Είμαστε ένα έθνος που ποτέ δεν παραδίδεται. Πριν από μερικά χρόνια, το Βελιγράδι κατεδαφίστηκε και ξαναχτίστηκε πολλές φορές. Μπορούμε να νιώσουμε αυτό το πνεύμα, αυτήν τη σύνδεση με τους αθλητές και να είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε τη χώρα μας με το εθνόσημο στο στήθος. Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ