Απίστευτο περιστατικό: Φοιτητές ιατρικής αυνανίστηκαν για να γιορτάσουν τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλει

Απίστευτο περιστατικό: Φοιτητές ιατρικής αυνανίστηκαν για να γιορτάσουν τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλει

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία. Ορισμένοι φοιτητές ιατρικής, γιορτάζοντας τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου, προχώρησαν σε ακατάλληλη συμπεριφορά, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους και αυνανίζοντας.

Έξι φοιτητές αποβλήθηκαν από το πανεπιστήμιο και έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία, καθώς αυτή η συμπεριφορά τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 1 έτος, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο δίκαιο.

Ένα βίντεο με την απίστευτη συμπεριφορά που συνέβη σε ένα αγώνα του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος βόλεϊ, δείχνει ομάδα φοιτητών να εισβάλλει στο γήπεδο ημίγυμνη και να ακουμπά τα γεννητικά τους όργανα.

Δείτε το βίντεο:

 

Capture 48

Σύμφωνα με τη διοίκηση του πανεπιστημίου São Camilo, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, αλλά τα βίντεο και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι έξι φοιτητές από το πανεπιστήμιο τη Δευτέρα.

Το πανεπιστήμιο Unisa, με μια παράλληλη ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Το Unisa είναι ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα που έχει πάνω από 55 χρόνια ιστορίας. Αυτού του είδους η βίαιη συμπεριφορά είναι απολύτως αντίθετη με την ιστορία και τις αξίες μας».

Επίσης, η αστυνομία του Σάο Πάολο ξεκίνησε έρευνα, καθώς η συμπεριφορά αυτή τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 1 έτος, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο δίκαιο. Ο υπουργός Παιδείας της Βραζιλίας έχει δώσει 15 ημέρες προθεσμία στη διοίκηση του πανεπιστημίου για να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποτραπούν «ανάλογες αηδίες και απαράδεκτες συμπεριφορές από φοιτητές που σκοπεύουν να γίνουν γιατροί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ