Ανασκόπηση της 2ης ημέρας των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»

Ανασκόπηση της 2ης ημέρας των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»

Η δεύτερη μέρα των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» έφερε ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα. Στον ατομικό καράτε κατά των γυναικών, η Τζωρτζίνα Ξένου κατέκτησε το μετάλλιο με ένα εντυπωσιακό κάτα (25.1 βαθμοί), ενώ το χρυσό πήγε στην Πάολα Γκαρσία Λοθάνο από την Ισπανία και το ασημένιο στην Όρσολα Ντ’ Ονόφριο από την Ιταλία.

Οι Εθνικές ομάδες της Ελλάδας στο Beach handball επίσης παρουσιάζονται εξαιρετικές. Η Εθνική Ανδρών νίκησε το Μαρόκο με ανατροπή στα πέναλτι (10-8) και προκρίθηκε στα προημιτελικά, ενώ η Εθνική Γυναικών κέρδισε εύκολα την Τυνησία με 2-0.

Σε άλλα αθλήματα, ξεχώρισαν οι επιδόσεις του γαλλικού διδύμου Λεά Φερναντέζ/Ιγκό Φλερό στο Triathle, με το χρυσό μετάλλιο στη Μικτή Σκυταλοδρομία του Triathle. Από ελληνικής πλευράς, η Αριάδνη Νάσκαρη/Νικόλας Παπαδημητρίου τερμάτισαν στην 9η θέση γενικής κατάταξης και στην 6η θέση ανά ομάδα.

Στα trials της Παράκτιας Κωπηλασίας, η Ισπανία ηγήθηκε με καλές εμφανίσεις. Στις δοκιμές του μονού ανδρών, πρώτος ήταν ο Ισπανός Μιγκέλ Σάλας Κόρντομπα, ακολουθούμενος από τον Ιταλό Τζιοβάνι Φικάρα και τον Μαροκινό Μπραχίμ Μράχι.

Στο Kiteboarding, η Ελληνίδα Αιμιλία Κωστή βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στην Αετοσανίδα Ανδρών ο Μαξίμ Νοσέ και ο Ντένις Ταραντίν είναι στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Στις Γυναίκες, η Λοριάν Νολό προηγείται με την Ποέμα Νιούλαντ και την Τιάνα Λαπόρτε να ακολουθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ