Αλόνσο: «Δεν παλεύουμε για τίποτα»

Αλόνσο: «Δεν παλεύουμε για τίποτα»

Η Aston Martin στην Formula 1 φέτος δεν πηγαίνει καθόλου καλά, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει. Ο Φερνάντο Αλόνσο που κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται, μίλησε και εμφανίστηκε εντελώς απογοητευμένος από την απόδοση του μονοθεσίου, τονίζοντας ότι η Aston Martin δεν δίνει την απαραίτητη μάχη.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

Για την κατάσταση στην ομάδα του: «Ειλικρινά δεν παλεύουμε για τίποτα. Μαθαίνουμε κάθε φορά νέα πράγματα, ακόμα κι αν ξεκινάμε από το pitlane. Αυτό είναι πιο χρήσιμο για εμάς από το να αποτυγχάνουμε σε έναν αγώνα. Οι θέσεις μας στη βαθμολογία παραμένουν σταθερές. Είναι ωστόσο εντυπωσιακό το γεγονός ότι βρίσκομαι μπροστά από τις Ferrari και τον Λάντο Νόρις. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα χάσω αυτές τις θέσεις. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε».

Για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν: «Δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την τωρινή κατάσταση. Δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε και εργαζόμαστε σκληρά για να αντιστρέψουμε το κατάσταση. Πολλές φορές μαθαίνουμε περισσότερα για το μονοθέσιο μας από τα προβλήματα παρά από τις επιτυχίες μας. Δοκιμάζουμε πολλές διαφορετικές πραγματοποιήσεις και προσφέρουμε περισσότερα δεδομένα στο εργοστάσιο μας στο Σίλβερστον. Θέλουμε την σεζόν να τελειώσει με καλά αποτελέσματα και όχι με κακά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ