Αδικαιολόγητη ήττα στα πέναλτι για την Εθνική ομάδα γυναικών – Αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο με την Ισπανία (13-11, vid)

Αδικαιολόγητη ήττα στα πέναλτι για την Εθνική ομάδα γυναικών – Αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο με την Ισπανία (13-11, vid)

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αποκλείστηκε στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μετά από ηττηθείσα στα πέναλτι από την Ουγγαρία με 13-11. Μετά την ισοπαλία 9-9 στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Ουγγαρές κατάφεραν να προηγηθούν κερδίζοντας επιτυχώς τα πέναλτι. Στη συνέχεια, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο αντιμετωπίζοντας την Ισπανία την Παρασκευή (16/2) στις 11:00.

Αναλυτικά, στην αναμέτρηση, η Εθνική ομάδα προηγήθηκε σε διάφορα σημεία του αγώνα, ωστόσο η αντίπαλος ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει και να επικρατήσει στη διαδικασία των πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ελληνική ομάδα, κατάφερε να αποδείξει την αποτελεσματικότητά της σε συνθήκες αριθμητικού μειονεκτήματος και έδειξε αντοχή μέχρι και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν αναφαιρεί την εξαιρετική πορεία της Εθνικής στο πρωτάθλημα, ενώ αναμένεται η ομάδα να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο αγώνα για την κατάκτηση του μεταλλίου απέναντι στην Ισπανία.

Τα ονόματα των αθλητών:

Ουγγαρία (Ατίλα Μίχοκ): Μάγκιαρι, Σίλαγκι, Βάλι, Γκουρισάτι, Μαχί, Πάρκες, Μάτε, Κέστελι, Λέιμετερ, Ριμπάνσκα, Γκάρντα, Νέσμελι, Χόρβατ.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Ξενάκη, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου, Πλευρίτου Β., Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ