Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Διατηρούν απόσταση χωρίς να μιλήσουν

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Διατηρούν απόσταση χωρίς να μιλήσουν

Η σχέση μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ φαίνεται να μην βελτιώνεται, με τις φήμες για χωρισμό να είναι έντονες. Κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης του 12χρονου γιου του Μπεν, τα δύο αστέρια εμφανίστηκαν αλλά διατηρήθηκαν μακριά ο ένας από τον άλλο. Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Page Six, η 54χρονη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκαν μαζί στην εκδήλωση. Η Λόπεζ παρευρέθηκε με τα παιδιά της, ενώ ο Άφλεκ με τη μητέρα του. Δεν υπήρξε καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους, όπως ανέφερε πηγή μέσω του Entertainment Tonight.

Οι φόβοι για τη νηφαλιότητα και την ψυχική κατάσταση του Άφλεκ αυξάνονται, με αναφορές να υποστηρίζουν πως επανέπεσε στο ποτό εν μέσω των προβλέψεων για χωρισμό με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Πηγές αναφέρουν πως ο Άφλεκ παλεύει με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στον τζόγο και υποφέρει λόγω της πιθανής διάλυσης του γάμου. Ενώ η Λόπεζ προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση τους, πολλοί υποστηρίζουν πως ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. Με την οικογένειά της να στρέφεται εναντίον του Άφλεκ, η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ