Ο Τομ Χανκς γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια εντυπωσιακή βουτιά

Ο Τομ Χανκς γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια εντυπωσιακή βουτιά

Ο Τομ Χανκς γιόρτασε τα 69 του χρόνια με μια δροσερή βουτιά που καθηλώνει.

Το καλοκαιρινό έθιμο του Τομ Χανκς στην Ελλάδα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και πλέον Έλληνας πολίτης γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο του, κάνοντας μια ελεύθερη βουτιά στα γαλανά νερά.

Η σύνδεση με το Αιγαίο και η εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο

Το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον δείχνει να πέφτει με φόρα από σκάφος, πιθανότατα σε θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους. Παρά το γεγονός ότι η ακριβής τοποθεσία δεν αποκαλύπτεται, η σχέση του με την Ελλάδα είναι γνωστή, καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, διαθέτουν εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο και περνούν εκεί μεγάλο μέρος του καλοκαιριού.

Το προσωπικό έθιμο γενεθλίων

Η βουτιά στα γενέθλια έχει μετατραπεί σε μια προσωπική παράδοση για τον Τομ Χανκς. Κάθε χρόνο, ο ηθοποιός μοιράζεται με τους εκατομμύρια θαυμαστές του βίντεο είτε από τη θάλασσα είτε από πισίνα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες ευχές και likes παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ