Η Αθηνά Οικονομάκου και η σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα: Όλα από την αποκάλυψη ως τη συνάντηση με τη μητέρα του

Η Αθηνά Οικονομάκου και η σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα: Όλα από την αποκάλυψη ως τη συνάντηση με τη μητέρα του

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται μια φωτογραφία με τη μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα

Έχουμε νέο ζευγάρι στο χώρο της showbiz, με την Αθηνά Οικονομάκου να έχει βρει τον έρωτα στα χέρια του Μπρούνο Τσερέλα. Μετά από λίγους μήνες από τον χωρισμό της, η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται δημοσίως με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα. Αν και δεν έχει μιλήσει ακόμα επίσημα για τη σχέση της, οι αναρτήσεις της στα social media αφήνουν υπονοούμενα για την ερωτική της ζωή. Πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με το τραγούδι “Until I Found You”, όπου φαίνεται να είναι αφιερωμένο στο νέο της σύντροφο, τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η επιβεβαίωση της σχέσης

Λίγο αργότερα, η φίλη και συνεργάτιδα της, Μαίρη Συνατσάκη, επιβεβαίωσε τη χαρούμενη φάση της Αθηνάς στην προσωπική της ζωή, μέσα από δηλώσεις στα MAD VMA 2024. Όπως είπε, η Αθηνά είναι χαρούμενη και ανοικτή για τη σχέση της με τον Μπρούνο.

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Σε νεότερες αναρτήσεις, ο Μπρούνο Τσερέλα εμφανίζεται με τον μπασκετμπολίστα Τομάσο Μαρίνο, φορώντας jean jacket με αναπαράσταση των προσώπων τους πάνω. Η Αθηνά το μοιράζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συσχετίζοντας την εικόνα με τη νέα της σχέση.

448780347 777306224446201 361033
tserela oikonomakou 3
tommy tserela 1
tommy tserela 2

Η Αθηνά ταξίδεψε στην Ιταλία για να είναι με τον σύντροφό της.

OIKONOMAKOU 7

Στηρίζοντας τον Μπρούνο σε έναν αγώνα μπάσκετ, φορώντας τη φανέλα του, η Αθηνά δείχνει τον έρωτά της για εκείνον.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τη μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, η Αθηνά μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη μητέρα του Μπρούνο, Κλαούντια. Η μαμά του χαρακτήρισε τον εαυτό τους ως “Team Cerella”, φορώντας τη φανέλα του γιου της. Η Αθηνά διανύει μια περίοδο αλλαγών και νέων εμπειριών, δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ