Αίθρα Λυκουρέζου: Γιατί η Μαρία Ελένη επέλεξε να αλλάξει το όνομά της

Αίθρα Λυκουρέζου: Γιατί η Μαρία Ελένη επέλεξε να αλλάξει το όνομά της

Στην αρχαία Ελλάδα, όπως αναφέρει η Αίθρα Λυκουρέζου, οι άνθρωποι συνήθιζαν να αλλάζουν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της σε “Αίθρα” και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

Στις δηλώσεις της, η Αίθρα Λυκουρέζου εξήγησε πως η αρχαία ελληνική φιλοσοφία επηρέασε την απόφασή της. Η επιλογή του ονόματος “Αίθρα” έχει γι’ αυτήν έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, αναφέροντας πως είναι συνδεδεμένο με τη φωτεινότητα του ουρανού. Εξήγησε πως η απόφασή της να αλλάξει το όνομά της αποτελεί έκφραση της αγάπης και της σεβασμού προς την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τους προγόνους της.

Η Αίθρα Λυκουρέζου εξήγησε πως η επιλογή αυτή αντικατοπτρίζει την ανάγκη για αλλαγή και εξέλιξη στη ζωή της. Αναφέρει πως η ταυτότητα είναι περισσότερο από ένα χαρτί και ότι το όνομα “Αίθρα” εκφράζει πλήρως την ουσία της και των πεπραγμένων της.

Η ανακοίνωση της αλλαγής του ονόματος

Η Αίθρα Λυκουρέζου αποκάλυψε την αλλαγή του ονόματός της μέσω των social media, ενημερώνοντας το κοινό πως πλέον την αποκαλούν “Αίθρα”. Στο σχετικό βίντεο, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή και το συμβολισμό που κρύβεται πίσω από τη νέα της επιλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ