Μόνο Αγάπη: Η Εκπληκτική Μεταμόρφωση Ενός Σκύλου από Φαλακρό και Φοβισμένο σε Χνουδωτό και Χαρούμενο

Μόνο Αγάπη: Η Εκπληκτική Μεταμόρφωση Ενός Σκύλου από Φαλακρό και Φοβισμένο σε Χνουδωτό και Χαρούμενο

Η συγκλονιστική ιστορία ενός σκύλου που αλλάζει εξολοκλήρου: Από φαλακρό, φοβισμένο και αδύνατο μετατρέπεται σε μια χνουδωτή μπάλα χαράς.

Αρχικά αδύναμος, φοβισμένος και με λιποσάρκωση, το ταξίδι του σκύλου αυτού γίνεται 180 μοίρες διαφορετικό όταν γλιτώνει και μεταμορφώνεται εντελώς. Ο Μπόμπι βρέθηκε και ανασώθηκε από τον Ρέτο και την ομάδα της Οργάνωσης Προστασίας Ζώων Furry Luck Bali Ev, αλλάζοντας μια ζωή και κυρίως τη δική του. Αρχικά, ο Μπόμπι φοβόταν την ανθρώπινη επαφή και δάγκωνε όποιον προσπαθούσε να τον αγγίξει. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχει αναρρώσει πλήρως και τώρα ανυπομονεί να βρει ένα λαμπρό και μόνιμο σπίτι.

Όταν ο σωτήρας βρήκε τον Μπόμπι στο δρόμο, ήταν γυμνός, φοβισμένος και γεμάτος παράσιτα.

«Είχε δερματοφθόρες, μυκητιασική λοίμωξη, παράσιτα στο αίμα και αναιμία. Χρειάστηκε ιατρική αντιμετώπιση για ένα μήνα», ανέφερε στο Bored Panda ο σωτήρας του σκύλου. Και πλέον ο Μπόμπι είναι εντελώς διαφορετικός σκύλος: φιλικός, αγαπησιάρης και πολύ ευτυχισμένος.

Πώς κέρδισαν την εμπιστοσύνη του

Σε συνέντευξή του στο Bored Panda, ο Ρέτο μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πώς κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Μπόμπι, λαμβάνοντας υπόψη τον φόβο και την επιθετικότητά του.

«Ο Μπόμπι ήταν πολύ προσηλωμένος στο φαγητό, οπότε εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός. Αρχικά, βάζαμε πάντα το φαγητό στα χέρια μας και στη συνέχεια το έπαιρνε ο ίδιος, έτσι μπορέσαμε σταδιακά να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη του. Πολλές φορές καθόμασταν εκεί για μισή ώρα απλά περιμένοντας, μέχρι που αποφάσιζε μόνος του εάν θα έρχονταν να μυριστεί» ανέφερε ο σωτήρας που τον βρήκε.

Ο Μπόμπι σήμερα

Σχετικά με το μέλλον του σκύλου, ο Ρέτο προσθέτει: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να βρει μια καλή οικογένεια που θα τον αγαπά και θα του δίνει χρόνο. Χρειάζεται πολλή φροντίδα επειδή έχει τώρα μακριά και πυκνή τρίχωση. Ψάχνουμε την τέλεια οικογένεια γι’ αυτόν, με κήπο όπου θα μπορεί να παίζει και με αγάπη και φροντίδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ