Κέβιν Σπέισι: Χρεοκοπία και Πλειστηριασμός του Σπιτιού του

Κέβιν Σπέισι: Χρεοκοπία και Πλειστηριασμός του Σπιτιού του

Ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει ότι χρεοκοπεί και πρέπει να πουλήσει το σπίτι του λόγω των υψηλών δικαστικών εξόδων. Ο διάσημος ηθοποιός είχε να αντιμετωπίσει μια πολύπλοκη υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης, γεγονός που τον οδήγησε στο χρηματικό αδιέξοδο. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, ο Κέβιν Σπέισι δηλώνει ότι βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης και πωλείται το σπίτι του στο Μπαλτιμόρη, καθώς πλέον δεν μπορεί να αντέξει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Μετά τις κατηγορίες που ανακύψαν σε βάρος του το 2017, ο Κέβιν Σπέισι αντιμετώπισε προβλήματα με τη χρεοκοπία, ενώ απομακρύνθηκε από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το 2021, καλείται να καταβάλει σημαντικό ποσό σε ένα στούντιο παραγωγής για τη σειρά House of Cards. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει τεράστιες οφειλές και βρίσκεται πολύ κοντά στην αφάνεια. Παρά τις αμφιβολίες του ίδιου για το μέλλον του, εξέφρασε την αγάπη του για τη Βαλτιμόρη, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Το Φεβρουάριο του 2024, συμφώνησε να διευκολύνει το χρέος του πληρώνοντας ένα εκατομμύριο δολάρια σε μια συμφωνία με τη Media Rights Capital (MRC). Η πορεία του Κέβιν Σπέισι από τη δόξα στις οφειλές δείχνει το πόσο δραματικά μπορεί να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου όταν αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ