Επιχειρηματίας στην Αυστρία παρκάρει το Ferrari του στο μπαλκόνι λόγω έλλειψης θέσεων στάθμευσης

Επιχειρηματίας στην Αυστρία παρκάρει το Ferrari του στο μπαλκόνι λόγω έλλειψης θέσεων στάθμευσης

Ένας 28χρονος επιχειρηματίας στην Αυστρία αποφάσισε να παρκάρει τη Ferrari του στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, σήκωνοντάς την με γερανό στον πρώτο όροφο. Ο Amar Dezic μένει στη συνοικία Φλόριντσντορφ της Βιέννης και βαρέθηκε να ψάχνει θέση στάθμευσης, αφού όλα τα spots στο συγκρότημα ήταν πιασμένα. Τώρα το supercar του κάθεται εκεί και τραβάει τα βλέμματα όλων από κάτω.

Πώς έγινε η μεταφορά της Ferrari

Ο Dezic πήρε ιδέα από το Ντουμπάι, όπου οι πλούσιοι βάζουν τα αμάξια τους μέσα στα σπίτια με ειδικούς ανελκυστήρες. Εκείνος έχει μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και εργαστήριο βελτίωσης στη Βιέννη, οπότε ξέρει από τέτοια. Η Ferrari του είναι υβριδική, κοστίζει γύρω στα 300.000 ευρώ και βγάζει 830 άλογα – έχει και BMW και Porsche στο γκαράζ του.

Σχεδίαζε να φτιάξει γυάλινη βιτρίνα με φώτα γύρω-γύρω, να γίνει σαν έκθεση. Αλλά οι γείτονες το είδαν και ενημέρωσαν τις αρχές αμέσως. Μόλις μια βδομάδα κράτησε η ιδέα.

Η αστυνομία επεμβαίνει για λόγους ασφαλείας

Οι αρχές έστειλαν την Αστυνομία που ζήτησε να κατεβάσει το αμάξι άμεσα, λόγω κινδύνου για την πυρασφάλεια. Γιατί, αν κάτι πάει στραβά, το μπαλκόνι δεν αντέχει τέτοιο βάρος ή φωτιά. Την Παρασκευή θα ξανάρθει ο γερανός να το ρίξει κάτω, και η Ferrari θα μείνει σε αποθήκη της εταιρείας του μέχρι να περάσει ο χειμώνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ