Επεισόδιο σε πτήση: Επιβάτης επιτέθηκε σε πλήρωμα και συνεπιβάτες

Επεισόδιο σε πτήση: Επιβάτης επιτέθηκε σε πλήρωμα και συνεπιβάτες

Ένα περιστατικό χάους συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν ένας επιβάτης, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, διέπραξε βίαιες ενέργειες και απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος. Μια πτήση της JET2 από τη Γλασκώβη αναγκάστηκε να αλλάξει δρομολόγιο μετά από την επίθεση που φέρεται ότι δέχτηκε από έναν επιβάτη εναντίον του πληρώματος και άλλων επιβατών. Αν και η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα για την Τενερίφη, τελικά η κατάσταση ξέφυγε στον αέρα όταν ο υποτιθέμενος μεθυσμένος επιβάτης επιδρούσε αγριωδώς, αναφέρει η Sun.

Αναφέρεται επίσης ότι πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να περιορίσουν τον άνδρα προκειμένου να προσγειωθεί το αεροπλάνο με ασφάλεια. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε ενώ οι αστυνομικοί επενέβησαν γρήγορα. Φωτογραφικό υλικό αναφέρεται πως δείχνει τον άνδρα να απειλείται από το αεροπλάνο. Του είχαν τεθεί χειροπέδες και ένας αστυνομικός τον ελέγχει κρατώντας τα πόδια του με μια ζώνη ασφαλείας. Ο άνδρας συνεχίζει να φωνάζει καθώς μεταφέρεται μακριά από τους αστυνομικούς.

Ένας εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS155 από τη Γλασκώβη προς την Τενερίφη εκτράπηκε στο αεροδρόμιο Shannon σήμερα το απόγευμα, ώστε η αστυνομία να μπορέσει να παραλάβει έναν επιβάτη που προκαλούσε αναστάτωση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ