Αποζημίωση για τα Ταραχώδη Γεγονότα στην Πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη: Το Ποσό που Θα Λάβουν οι Τραυματίες από την Εταιρεία

Αποζημίωση για τα Ταραχώδη Γεγονότα στην Πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη: Το Ποσό που Θα Λάβουν οι Τραυματίες από την Εταιρεία

Αποζημίωση για τα Ταραχώδη Γεγονότα στην Πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη: Το Αντίτιμο του Εισιτηρίου Έχει Ήδη Επιστραφεί

Σήμερα, η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι προσέφερε αποζημίωση ύψους 10.000 δολαρίων (9.287 ευρώ) στους επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρώς σε μια πτήση που αντιμετώπισε σοβαρά ταραχώδη γεγονότα τον περασμένο μήνα. Η εταιρεία επίσης αναφέρει ότι θα εξετάσει υψηλότερες αποζημιώσεις για τους σοβαρά τραυματίες. Τους επιβάτες που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς καλούνται να συζητήσουν μια ειδική προσφορά αποζημίωσης μόλις αισθανθούν έτοιμοι γι’αυτό.

Ένας 73χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του και πάνω από εκατό άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την πτήση που είχε αναχωρήσει από το Λονδίνο και κατέληξε σε εκτάκτως στην Μπανγκόκ τον Μάιο λόγω των σοβαρών ταραχών. Η πτήση αυτή του Boeing 777 με προορισμό τη Σιγκαπούρη μετέφερε 211 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα, με δεκάδες από αυτούς να νοσηλεύονται.

Η εταιρεία προσφέρει προκαταβολή 25.000 δολαρίων (23.217 ευρώ) στους επιβάτες που χρειάζονται μακροπρόθεσμη ιατρική φροντίδα λόγω σοβαρών τραυμάτων. Αυτό το ποσό θα ενταχθεί στην τελική αποζημίωση. Επιπλέον, η εταιρεία θα επιστρέψει το κόστος του εισιτηρίου και θα προσφέρει αποζημίωση καθυστέρησης σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς και βρετανικούς κανονισμούς σε όλους τους επιβάτες της πτήσης.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προσέφερε αποζημίωση 1.000 δολαρίων Σιγκαπούρης (686 ευρώ) σε κάθε επιβάτη που επλήγη στην πτήση, ενώ ανέλαβε τα ιατρικά έξοδα και οργάνωσε τα ταξίδια των συγγενών των τραυματιών επιβατών. Το Boeing 777-300ER είχε κάνει μια βουτιά 1.800 μέτρων μέσα σε λίγα λεπτά, προκαλώντας σοκ στους επιβάτες που δήλωσαν ότι δεν είχαν προλάβει να δέσουν τις ζώνες ασφαλείας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ