Βίντεο κλιπ Coldplay στο Ηρώδειο: Απολαύστε τα όμορφα πλάνα – Χαρούμενοι οι fans

Βίντεο κλιπ Coldplay στο Ηρώδειο: Απολαύστε τα όμορφα πλάνα – Χαρούμενοι οι fans

Το βίντεοκλίπ των Coldplay για το τραγούδι «Feels Like I’m Falling in Love», που γυρίστηκε στην Αθήνα, έχει προκαλέσει θερμές αντιδράσεις. Γυρίστηκε στο Ηρώδειο μετά την εμφάνιση του group στο ΟΑΚΑ, όπου προσκάλεσαν το ελληνικό κοινό να συμμετάσχει. Το κλιπ ξεκινά δείχνοντας fans να τραγουδούν και να χορεύουν, με τον τραγουδιστή Κρις Μάρτιν να δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσιτότητα.

Οι εικόνες εστιάζουν στο κοινό στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού, με το βίντεο να ολοκληρώνεται με μια όμορφη όψη της φωτισμένης Αθήνας. Εντυπωσιακά, το κλιπ των Coldplay έχει συγκεντρώσει σχεδόν 800.0000 προβολές μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Ο Κρις Μάρτιν, μεταξύ άλλων, χόρευε και αστειευόταν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, ενώ με φιλικό ύφος πρόσφερε ακόμα και νερό στο κοινό λόγω της έντονης ζέστης.

Ο Κρις Μάρτιν γονάτισε στη σκηνή μετά την ηχογράφηση

Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική, με το συγκρότημα και τους θαυμαστές να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Το κοινό τραγούδησε με πάθος το τραγούδι, με τα led βραχιόλια να αναβοσβήνουν συγχρόνως, δημιουργώντας μαγική ατμόσφαιρα. Μετά την ηχογράφηση, ο Κρις Μάρτιν γονάτισε ευτυχισμένος στη σκηνή, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και φιλώντας συμβολικά το έδαφος του Ηρώδειου, σε ένδειξη σεβασμού προς την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη – Οι αντιδράσεις των fans

Θετικά σχόλια για το νέο βίντεοκλίπ των Coldplay έδωσε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Με μια φωτογραφία του με την σύζυγό του και το group, ανέφερε στο Instagram: «Εξαιρετική προβολή για την χώρα μας! Σας ευχαριστούμε για τη φανταστική εμπειρία Coldplay.» Οι fans των Coldplay εντυπωσιάστηκαν από το νέο τους τραγούδι και το βίντεοκλίπ, εκφράζοντας θετικά σχόλια για την προβολή της χώρας μας και του πολιτισμού της μέσα από το έργο τους.

sxolia coldplay

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ