Βιασμός ανηλίκου Ρέθυμνο: Συντριβή με σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης- Δικογραφία για 12 άτομα

Βιασμός ανηλίκου Ρέθυμνο: Συντριβή με σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης- Δικογραφία για 12 άτομα

Η υπόθεση που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου προκαλεί σοκ. Ένα ανήλικο κορίτσι φαίνεται να έχει πέσει θύμα βιασμού από πολλούς άνδρες στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται 12 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 15χρονης.

Δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση ενός εκ των κατηγορούμενων, με το κουβάρι της υπόθεσης να αποκαλύπτεται κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας και να βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών. Σύμφωνα με αρμόδια μέσα ενημέρωσης, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνεβαίνε από το 2019, όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Νεκρός ο πατέρας της 15χρονης

Η υπόθεση περιλαμβάνει επίσης τον θάνατο του πατέρα της 15χρονης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο Μάζες, από αναπνοή υγραερίου που είχε μέσα στο όχημά του.

Παρέμβαση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η υπόθεση ενέπνευσε το Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αναλάβει δράση. Ακολούθως, το Κέντρο παρουσίασε το ιστορικό της υπόθεσης και τη συνεργασία του με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου για να εντοπισθεί και να διερευνηθεί η υπόθεση.

aniliki

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ