Οι βαθμοί των Πανελληνίων 2023 αποστάλθηκαν με SMS σε 3 στους 4 υποψηφίους

Οι βαθμοί των Πανελληνίων 2023 αποστάλθηκαν με SMS σε 3 στους 4 υποψηφίους

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχεδόν το 72% των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, έλαβε τη βαθμολογία του μέσω SMS. Συγκεκριμένα, 63.844 υποψήφιοι από τους 88.570 που συμμετείχαν ενημερώθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Τα μηνύματα αποστάλθηκαν σε λίγα λεπτά, παράλληλα με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις σχολικές μονάδες και στην εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr.

Η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω SMS εισήχθηκε για πρώτη φορά το 2021 μέσω της εφαρμογής smsresults.minedu.gov.gr στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

pinakas 2

Οι βαθμοί

Η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την αποστολή των βαθμολογιών αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2023 δημοσιεύθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. Οι υποψήφιοι μπορούν να ελέγξουν τις επιδόσεις τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://results.it.minedu.gov.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ