Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα ελάφι οδήγησε σε μια περιπέτεια μιας ολόκληρης νύχτας για οδηγό στη Ρόδο.
Σύγκρουση με την ατυχία: Τροχαίο στην Απολακκιά Ρόδου
Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στην Απολακκιά Ρόδου, όταν οδηγός, στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα ελάφι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της. Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας, με το αυτοκίνητο να καταλήγει σε χαντάκι βάθους τριών μέτρων, σε μια διαδρομή προς Μονόλιθο.
Άγρυπνη νύχτα μετά το ατύχημα
Η οδηγός, ευτυχώς με ελαφρούς τραυματισμούς, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη: το κινητό της τηλέφωνο είχε υποστεί ζημιά, καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία της με τον έξω κόσμο. Αποτέλεσμα; Μια νύχτα εγκλωβισμένης αναμονής στο ακινητοποιημένο όχημα.
Η περιπέτεια έλαβε τέλος με την έλευση του ήλιου
Η περιπέτεια της οδηγού έληξε όταν διερχόμενος οδηγός την εντόπισε το επόμενο πρωί. Προσέφερε άμεση βοήθεια, μεταφέροντάς την στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες. Το συμβάν έχει καταγραφεί στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου, με την οδηγό να είναι πλέον εκτός κινδύνου.