Τραγωδία στον Βόλο: Θρήνος για το βρέφος που χάθηκε σε ατύχημα με μηχανή

Τραγωδία στον Βόλο: Θρήνος για το βρέφος που χάθηκε σε ατύχημα με μηχανή

Ανείπωτη θλίψη έχει συγκλονίσει την πόλη του Βόλου μετά τον θάνατο ενός μόλις τριών μηνών βρέφους σε ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο κέντρο της πόλης. Ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας πάνω στον παππού του βρέφους, ακριβώς όταν ο παππούς προσπάθησε να το βάλει στο καρότσι από το αυτοκίνητο. Ο 53χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ το παιδί βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Η 45χρονη γιαγιά του μωρού άρπαξε το παιδί και μπήκε αμέσως σε ένα ταξί που είχε σταματήσει για βοήθεια.

Ο οδηγός ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και μετέφερε το μωρό και τη γιαγιά του στο νοσοκομείο. Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κινητοποίησε τους αναλυτικότερους ιατρούς, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο νοσοκομείο και οι γονείς του παιδιού.

«Σώστε το παιδάκι μας» φώναζε η γιαγιά

Η γιαγιά του παιδιού φώναζε απεγνωσμένα «σώστε το παιδάκι μας», ενώ ο παππούς, που είχε πληγές στις πλευρές, ήταν σχεδόν αβίαστος. Το μωρό υποβλήθηκε σε αναζωογόνηση και για 1,5 ώρα καταβάλλονταν προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή. Ωστόσο, μετά από ανακοπή στην καρδιά, κάθε ελπίδα χάθηκε και στις 23:40 το μωρό διέλυσε την τελευταία του πνοή. Τα τραύματα στο κεφάλι αποδείχθηκαν μοιραία. Οι γονείς του παιδιού, με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, κατάφεραν να αποχαιρετήσουν το παιδί τους, ενώ ο πατέρας χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο από απελπισία.

Την ίδια στιγμή, στην Επείγουσα Φροντίδα, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής λάμβανε ιατρική βοήθεια. Είχε υποστεί ελαφρά τραύματα και, μετά την εξέταση από τους γιατρούς, απελευθερώθηκε για να συλληφθεί. Διαπιστώθηκε ότι η παραμονή του στο νοσοκομείο θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εξαιτίας των οικείων που είχαν κατακλύσει τον εξωτερικό χώρο. Η αστυνομία του Βόλου διεξάγει έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ ο οδηγός της μηχανής υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Μία νοσηλεύτρια ανέφερε ότι ο οδηγός ήταν άναυδος και αποκλειστική προσοχή ζητούσε η επαγγελματίας του υγειονομικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ