Τραγωδία στα Ιωαννίνα: Νεαρή φοιτήτρια χάνει τη ζωή της λόγω αμυγδαλίτιδας

Τραγωδία στα Ιωαννίνα: Νεαρή φοιτήτρια χάνει τη ζωή της λόγω αμυγδαλίτιδας

Μία 20χρονη φοιτήτρια από τα Ιωάννινα υπέστη αμυγδαλίτιδα και, αντί να αναρρώνει, η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Τελικά, η κοπέλα έχασε τη ζωή της μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η φοιτήτρια εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων λίγο πριν από μία εβδομάδα, με διάγνωση αμυγδαλίτιδας. Ωστόσο, η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν, αλλά επιδεινωνόταν με τον καιρό. Για τον λόγο αυτό, είχε γίνει αξονική τομογραφία και είχε παραμείνει στην κλινική για παρατήρηση.

Νεκρή η φοιτήτρια μετά από ανακοπή

Η τραγωδία συνέβη την Τετάρτη (13/9) κατά τη διάρκεια εξετάσεων, όταν η φοιτήτρια υπέστη ανακοπή. Αμέσως διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου, δυστυχώς, κατέληξε νωρίς το μεσημέρι.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και σημαντικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα δεν είχε ιστορικό ασθενειών, δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας και δεν είχε διαγνωσθεί με καρδιακή ανεπάρκεια στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ