Τραγωδία στα Ιωάννινα: Ανεξήγητη αυτοκτονία 50χρονου με μυστήριο σημείωμα

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Ανεξήγητη αυτοκτονία 50χρονου με μυστήριο σημείωμα

Σήμανε συναγερμός σήμερα στα Ιωάννινα, καθώς εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα τυλιγμένο σε σακούλες στο δασάκι Φρόντζος πριν τις 9πμ. Ο περιοίκος που ανακάλυψε τη σκηνή ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία βρήκε δίπλα στο πτώμα και ένα πιστόλι. Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το περιστατικό στα Μέσα και την εκπομπή “Live News”.

Αρχικά υποψίες ερχόταν στο να κρύβεται έγκλημα, ωστόσο η ιατροδικαστική έρευνα και το σημείωμα που βρέθηκε κατάρριψαν την θεωρία της δολοφονίας. Ανακαλύφθηκε ότι το θύμα ήταν 50 ετών με ιστορικό ψυχικών προβλημάτων. Οι αστυνομικοί, μέσω ενδείξεων, ανέσυραν την σκηνή της αυτοκτονίας, όπου φαίνεται πως ο άνδρας χρησιμοποίησε μια καραμπίνα για να αυτοπυροβοληθεί. Εντοπίστηκε επίσης ένα όπλο δεμένο στο χέρι του, και χειροπέδες στον καρπό του.

Περιεχόμενα του σημειώματος

Στο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του, ο 50χρονος δικαιολογούσε την αυτοκτονία και οδηγίες προς τις Αρχές για το πως να αντιδράσουν με το όπλο στο χέρι του. Η εκπομπή αποκάλυψε ένα μέρος του γράμματος που αναφέρει:

“Προς τις αρχές,

Το όπλο είναι ανενεργό και αμηχανηγό για χρήση κατά τρίτων, περιλαμβάνει 7 φυσίγγια διαφόρων ημερομηνιών. Η προσέγγιση αυτάρκειας είναι δεμένη στο όπλο, όχι συνδεδεμένη στο έδαφος, έτσι ώστε να εντοπιστεί γρήγορα από την αστυνομία σε περίπτωση που εντοπιστεί.  ”

Πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι ο άνδρας είχε προσπαθήσει αυτοσκοπό και πριν από δύο χρόνια. Φέρεται ότι λείπει φαρμακευτικό πείραμα και τη νύχτα αυτοκτόνησε. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών σχολίασε στο “Live News” ότι πρόκειται για αυτοκτονία λόγω των δεδομένων. Παρατηρείται μετά από εγγραφές από κάμερες, ότι ο άνθρωπος ανέβηκε μόνος του στο σημείο.

“Βάλε πάνω στα πόδια σου τη σακούλα, αφήνοντας την ιχνοστοιχεία και τη θέση, βάλε τη θήκη του μαξιλαριού στο κεφάλι σου και τη σακούλα, και στρίψε το όπλο στο κεφάλι” αναφέρει. “Μια ανεξήγητη πράξη, δια βιολογικής πλευράς. Ο ιατροδικαστής επιβάλλεται να αποκλείσει κάθε δυνατό σενάριο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ