Τραγικό Γεγονός στο Παπάγου: 47χρονος Πέθανε Από Πτώση Δέντρου

Τραγικό Γεγονός στο Παπάγου: 47χρονος Πέθανε Από Πτώση Δέντρου

Τραγικό συμβάν στο Παπάγου: Η συγκλονιστική στιγμή συνέβη στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου

Ξυπνητικό κλήσης προς την Πυροσβεστική το πρωί της Πέμπτης (27/06), όταν χρειάστηκε να βοηθήσει στο απεγκλωβισμό ενός 47χρονου άνδρα, που είχε παγιδευτεί κάτω από ένα δέντρο κατά τη διάρκεια εργασιών για την κοπή του.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη συνάντηση των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου στο Παπάγου. Οι 12 πυροσβέστες και τα 4 οχήματα που έσπευσαν στο σημείο, ανέσυραν τον 47χρονο εκτός αισθήσεων και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Γυναίκα Χάθηκε στα Ιωάννινα

Μια γυναίκα που εργαζόταν στην υπηρεσία καθαρισμού του δήμου Ιωαννιτών, κατέρρευσε στον δρόμο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θερμική εξάντληση, χθες το απόγευμα (26/06). Η εργασία στις εξωτερικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την έντονη ζέστη, οδήγησαν στην εξάντληση της εργαζόμενης. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων είχε προειδοποιήσει τη Δημοτική Αρχή για τους κινδύνους της εργασίας κατά τις θερμές μέρες, καθώς είχαν καταγραφεί παράπονα από τους εργαζόμενους λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

katharistria

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ