Το συμβάν με τον «αγριοδρόμο» οδηγό στο Γουδί: Οι αντιδράσεις του άνδρα στο βίντεο

Το συμβάν με τον «αγριοδρόμο» οδηγό στο Γουδί: Οι αντιδράσεις του άνδρα στο βίντεο

Ένα βίντεο από έναν δρόμο στο Γουδί έχει γίνει πρωταγωνιστής του διαδικτύου από το πρωί της Παρασκευής. Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να επιτίθεται λεκτικά και σωματικά σε μια γυναίκα οδηγό. Παρόλο που ο άνδρας υποστηρίζει ότι η γυναίκα τον βρίζει και ότι αυτός «αντιδρά» λόγω αυτού, το βίντεο δείχνει ότι μόνο αυτός βρίζει.

Άνδρας: Παλιοκ…

Γυναίκα: Πες αυτά στη μάνα και την αδερφή σου, όχι σε μένα.

Άνδρας: Σε πέταξε το μ…! Καταλαβαίνεις τι σου λέω;

Γυναίκα: Είσαι ηλίθιος;

Άνδρας: Καταλαβαίνεις τι σου λέω;

Γυναίκα: Κρύψου!

Ο άνδρας μιλάει

Μιλώντας στο MEGA, ο άνδρας προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το συμβάν, αρνούμενος την σωματική βία και υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα.

«Ήμουν παρκαρισμένος και πήγα να ξεπαρκάρω όταν ακούω κορνές, βρισιές, χειρονομίες και αυτά να συνεχίζονται για 40-50 μέτρα. Αυτή με έβριζε για μάνες, σπίτια και άλλα χυδαία πράγματα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά ούτε έχω ξανακούσει κάποιον να με βρίζει έτσι, ούτε έχω τσακωθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση. Η γυναίκα αυτή σκέφτηκε ότι έπρεπε να την περιμένω να περάσει μπροστά μου. Δεν είχε κανένα λόγο να βιαστεί, δεν έτρεχε. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο μου και είχε έρθει πίσω μου, δεν υπήρξε τρακαρισμα ούτε τίποτα. Άρχισε να με βρίζει λέγοντας μου «ρε μ…α, δεν με βλέπεις;». Αυτά μπορείτε να τα δείτε αν υπάρχουν εγγραφές από κάμερες», εξηγεί.

Ο άνδρας συνεχίζει: «Εκνευρίστηκα τότε, μου σηκώθηκαν τα μάτια. Δεν μπορεί αυτή να βρίζει την οικογένειά μου. Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό που βλέπετε στο βίντεο. Μετά το βίντεο, βγήκε από το αυτοκίνητο της, έριξε μια κλωτσιά στο προφυλακτήρα μου και έρχεται προς το μέρος μου. Και εγώ, για να αποφύγω σωματική επαφή μαζί της, μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα. Δεν την χτύπησα και δεν είχαμε φυσική επαφή. Δεν την χτύπησα ούτε έχει σημάδια πάνω της. Ναι, την έβρισα, αλλά δεν υπήρξε σωματική επαφή. Έδωσα μια κλωτσιά στην πόρτα με το πόδι μου. Αν βρω ποιος τράβηξε το βίντεο, θέλω να πάρω νομικά μέτρα».

Ο άνδρας παραδέχεται επίσης ότι δεν γνωρίζει την γυναίκα αυτή και ότι έριξε μια κλωτσιά στο αυτοκίνητό της γιατί έχασε τον έλεγχο. Τονίζει ότι δεν είναι άτομο βίαιο και δεν τσακώνεται. Αναφέρει επίσης ότι το χέρι του που προεξέχει στο βίντεο λειτουργεί ως άμυνα, καθώς η γυναίκα είχε δείξει κάποια σήμανση με το χέρι της που θύμιζε γροθιά. Μπορεί ακόμη και να φοβήθηκε επειδή του μίλησε έντονα», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ