Σύλληψη της Εύης Βατίδου: Ανατριχιαστικό επεισόδιο στη Γλυφάδα

Σύλληψη της Εύης Βατίδου: Ανατριχιαστικό επεισόδιο στη Γλυφάδα

Η Εύη Βατίδου συνελήφθη καθώς φέρεται να ακολούθησε και εμβόλισε μια μοτοσικλέτα, προκαλώντας σοβαρά τραύματα σε μια 57χρονη γυναίκα.

Η προσοχή στράφηκε στην Εύη Βατίδου, η οποία φαίνεται να ακολούθησε και εμβόλισε μια μοτοσικλέτα, αποτελώντας αιτία σοβαρού τραυματισμού μιας 57χρονης. Τα γεγονότα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας είχαν λεκτικό επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit και του Protothema, κατέστρεψαν τον καθρέπτη του οχήματός της.

Η Εύη Βατίδου φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και έπειτα την εμβόλισε, με αποτέλεσμα η 57χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτήν να τραυματιστεί σοβαρά. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και ότι έχει υποστεί κατάγματα στο χέρι και στο πόδι.

Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γλυφάδας. Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια κρατείται και αναμένεται να κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα για κατηγορίες σοβαρού τραυματισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ