Σύλληψη Διακινητή Ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη: 23χρονη Γυναίκα στα «Χέρια της Δικαιοσύνης»

Σύλληψη Διακινητή Ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη: 23χρονη Γυναίκα στα «Χέρια της Δικαιοσύνης»

Σύλληψη Διακινητή Ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη: Η νεαρή κατηγορούμενη οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα για την εκτέλεση της σύλληψης μετά από εντάλματο.

Αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα (09/05) τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, μία 23χρονη, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εναντίον της ένταλμα των ανακριτικών αρχών της πόλης, με κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβίαση. Η νεαρή κατηγορούμενη οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες και να παραδοθεί στη δικαιοσύνη. Η υπόθεση περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκης με την υποστήριξη του πατέρα της, που προκάλεσε ευρύτερη αντίδραση, πρόκειται να εκδικαστεί στις 4 Μαρτίου 2024 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Σε πρώτο βαθμό, το δικαστήριο κατέληξε στην ένοχη καταδίκη του 67χρονου από την Κάλυμνο και του 41χρονου συντοπίτη του, για βιασμό, ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 15 ετών, σωματεμπορία ανηλίκου και συνεργασία σε ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο 67χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 ετών (θα εκτίσει 25) και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο 41χρονος σε φυλάκιση 13 ετών. Η σύλληψή τους έγινε μετά την καταγγελία της ανήλικης κόρης του 41χρονου τον Αύγουστο του 2017.

peripoliko 3

Ο πατέρας την εξωθούσε στην πορνεία με 5 – 20 ευρώ ανά φορά

Η ανήλικη κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο πως την κακοποίησαν, με τον 67χρονο να την βιάζει ενώ ο πατέρας την έθετε σε εξαρτημένη θέση για αμοιβή 5 – 20 ευρώ ανά φορά από τον Οκτώβριο του 2013 ως τον Αύγουστο του 2017.

kalimnos 1

Ο 67χρονος την τράβηξε στο χωράφι και την βίασε μετά βίαιης απειλής

Η ανήλικη κατήγγειλε πως ο 67χρονος την ακινητοποίησε και την βίασε σε ένα χωράφι, ενώ ο πατέρας της την έθεσε σε καθώς προσπάθησε να την υποχρεώσει σε επαφές με τον ηλικιωμένο.

kalimnos 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ