Σύλληψη αστυνομικού: Απειλούσε και ζητούσε χρήματα από συνάδελφό της

Σύλληψη αστυνομικού: Απειλούσε και ζητούσε χρήματα από συνάδελφό της

Κάτι που μοιάζει με σενάριο ταινίας κατέληξε σε πραγματικότητα στην Ελληνική Αστυνομία. Ένας αστυνομικός ανέφερε ότι η γυναίκα συνάδελφός του τον απείλησε και του ζήτησε χρήματα. Η αλυσίδα αυτών των γεγονότων ξεκίνησε όταν αρχίσανε να επικοινωνούν μέσω Facebook πριν από 15 ημέρες.

Όταν ο άνδρας αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία τους, η γυναίκα του απείλησε ότι θα του δημιουργήσει προβλήματα στην υπηρεσία, αν δεν της δώσει 250 ευρώ. Αναγκασμένος από τον φόβο του, της έδωσε το ποσό που ζητούσε.

astunomia 2 3

Η αστυνομικός ζητούσε επανειλημμένως χρήματα από τον συνάδελφό της

Λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα ζήτησε ξανά το ίδιο ποσό και ο άνδρας, υποχωρώντας, της έδωσε 230 ευρώ. Χωρίς επιλογές, εκείνος προσπάθησε να την αποκλείσει αλλά μάταια, αφού συνέχισε να επαναλαμβάνει τις απαιτήσεις της. Τελικά, αποφάσισε να καταθέσει καταγγελία και να αποκαλύψει τα γεγονότα στις αρχές. Κατά την κατάθεσή του, δέχθηκε κλήση από κρυφό αριθμό, ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν η συνάδελφός του, που ξαναζήτησε 250 ευρώ.

Επιπλέον, υποσχέθηκε ότι αν της δώσει τα χρήματα δεν θα του κάνει κακό. Αφού επισημάνθηκαν τα χαρτονομίσματα, ο άνδρας τα παρέδωσε στην αστυνομικό. Λίγη ώρα μετά την παράδοση, η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα την επόμενη ημέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ