Σύλληψη Άνδρα στη Δράμα για Κατοχή Ναρκωτικών

Σύλληψη Άνδρα στη Δράμα για Κατοχή Ναρκωτικών

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Δράμα κατηγορούμενος για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών με σκοπό τη διάθεσή τους προς πώληση σε περιοχές της Μακεδονίας. Η σύλληψή του έγινε μετά από πληροφορίες που δέχτηκαν οι αστυνομικές αρχές της Ασφαλείας Δράμας το απόγευμα της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, όπως κάνναβη, κοκαΐνη και ηρωίνη, μαζί με αντικείμενα όπως ζυγαριά και κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο ανακριτής Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την κράτησή του. Η Ασφάλεια Δράμας συνεχίζει την έρευνα για να διερευνήσει τυχόν άλλους ενεχόμενους στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Κυρώσεις για Κατοχή και Διακίνηση Ναρκωτικών

Στην Ελλάδα, η κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο ανάλογα με την ποσότητα, ενώ η παραγωγή και διακίνηση οδηγούν σε αυστηρότερες ποινές φυλάκισης. Οι ποινές ποικίλουν ανάλογα με την ποσότητα και την κατηγορία της ουσίας, κυμαίνονται από μερικούς μήνες φυλάκισης έως αρκετά χρόνια, συνοδευόμενες από υψηλά πρόστιμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ