Συλληφθείς στο Ηράκλειο: Ο 55χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικους

Ο 55χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και πληρωνόταν με 5 ευρώ για κάθε περιστατικό, βρίσκεται στις φυλακές μετά τη δικάσιμότητά του στο Ηράκλειο. Οι ανακαλύψεις για την υπόθεση ήταν σοκαριστικές. Ο 55χρονος ασέλγησε σε ανήλικα παιδιά που δεν είχαν συμπληρώσει τα 14 χρόνια και χρεώνονταν με 5 ευρώ για κάθε περιστατικό. Σύμφωνα με τη διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, οι προσωπικές πληροφορίες και οι φωτογραφίες του 55χρονου κατηγορούμενου έχουν δημοσιοποιηθεί.

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Το όνομά του είναι Σινάνης Ευάγγελος και γεννήθηκε το 1968 στο Ηράκλειο.

Η δημοσιοποίηση αυτή, σύμφωνα με τη διάταξη της Εισαγγελίας, γίνεται για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και για την επιτάχυνση της παρακολούθησης των παραπάνω εγκλημάτων από την Κράτος. Οι πολίτες έχουν κληθεί να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου για οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες, διασφαλίζοντας την ανωνυμία τους.

55χρονος

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση θα ισχύει μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2023 σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη και δεν επιτρέπεται η διατήρηση ή αναπαραγωγή των πληροφοριών μετά την προθεσμία αυτή.

Ο πρώτος καταγγέλλων του 55χρονου ήταν ένα 13χρονο αγόρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, το ένα παιδί το είχε βαφτίσει. Η καταγγελία έγινε από ένα τρίτο πρόσωπο που δεν είχε σχέση με τις δύο οικογένειες. Συγκεκριμένα, η μητέρα ενός άλλου 13χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι ο γιος της της εξομολογήθηκε ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και παρείχε λεπτομέρειες για ασέλγειες που συνέβησαν μεταξύ του 13χρονου και του 55χρονου.

Ο γιος της καταγγέλλουσας, που ήταν παρών κατά την περιγραφή των γεγονότων, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της μητέρας του, αναφέροντας ότι τα περιστατικά συνέβησαν στο προηγούμενο σπίτι του δράστη και όχι στην επιχείρησή του. Επίσης, ανέφερε ότι ο 55χρονος τον πλήρωνε με 5 ευρώ μετά από κάθε περιστατικό. Το παιδί επίσης αποκάλυψε ότι ο 55χρονος τον πήγε στην επιχείρησή του τον περασμένο Σεπτέμβριο και προσπάθησε να εκτελέσει πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά το παιδί τον απομακρύνθηκε.

Ο 13χρονος που υπέστη τις ασέλγειες από τον 55χρονο επιβεβαίωσε τις κατηγορίες, αναφέροντας ότι συναντήθηκαν τρεις φορές τον Σεπτέμβριο και ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε τις υπηρεσίες του, πληρώνοντάς τον με 5 ευρώ κάθε φορά. Ο 55χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορίες για παραβίαση της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες και έχει παρουσιαστεί απολογία.

55χρονος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ